• Home
  • Over ons
  • Downloads
  • Contact

DECO-BETON

Decoratieve oplossingen

RENOCRETE

Wat is RenoCrete?

Is je terras of stoep toe aan een nieuwe look? Maar heb je geen zin in een hele tuinverbouwing wat vaak hoge kosten met zich meebrengt? Probeer onze RenoCrete eens!

CHRYSO®RenoCrete Color
Gebruiksklare getinte verhardingsbeits voor stoeprenovatie

CHRYSO®RenoCrete Color is een gebruiksklare getinte verhardingsbeits om je betonnen bestratingsmaterialen er weer als nieuw uit te laten zien.

De verhardingsbeits gaat een reactie aan met het beton en dringt diep binnen waardoor poriën worden afgesloten. Hierdoor wordt de betonnen verharding op kleur gebracht en biedt het hoge weerstand tegen chemische aantasting.

CHRYSO®RenoCrete Color is een duurzaam product en maakt het mogelijk om bestaande bestratingen een tweede leven te geven. Onkosten en milieubelasting m.b.t. vervanging van je stoep, terras of pad worden voorkomen.

CHRYSO®RenoCrete Color is verkrijgbaar in diverse kleuren. Idealiter wordt de kleurkeuze bepaald door de oorspronkelijke kleur van de betonnen bestratingsmaterialen (ton-sur-ton).

CHRYSO®RenoCrete Color is de ideale oplossing om jouw bestratingsmaterialen er weer als nieuw uit te laten zien.

RenoCrete is de ideale oplossing om jouw betonnen bestratingsmaterialen weer als nieuw uit te laten zien

RenoCrete-Color-renovatie-beton-bestratingen-1

Voordelen van RenoCrete

RenoCrete Color reageert chemisch met de vrije kalk en vormt een onoplosbaar silicaat mineraal in de haarvaten. Dankzij deze reactie wordt het oppervlak waterdicht en zeer resistent tegen chemische aantastingen(zoals dooizouten, reinigingsproducten, reinigen met hoge waterdruk, vorst etc). 

RenoCrete Color verhoogt de hardheid van het oppervlak, stopt het stof verschijnselen en neutraliseert het alkaliproces van beton, dus de uitbloeiingen.

RenoCrete Color is perfect voor het verjongen van ouder beton dat die een deel van hun oorspronkelijke kleur hebben verloren als gevolg van licht of zwaar tra(c) of UV-licht, zonder te veranderen.

Meer informatie?