• Home
  • Over ons
  • Downloads
  • Contact

MORTELS

MPG is een Nederlandse droge mortel producent die haar mortels direct online verkoopt aan de professionele verwerker. Ons standaard assortiment bestaat uit snelbeton, betonmortel en verschillende tegellijmen.

READY TO BUILD

Kant en klare mortels voor de professionele bouwer

MPG ontwikkelt en produceert hoogwaardige droge mortels voor de professionele bouwer. Ons standaard assortiment bestaat uit snelbeton, betonmortel en verschillende tegellijmen. Deze worden direct via onze webshop vermarkt. 

Naast ons standaard assortiment produceren we ook mortels op maat zoals turbobeton. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Onze mortels zijn verkrijgbaar in zakken van 25kg op pallets, bigbags en per bulk.

CHRYSO hulpstoffen

Onze zelfgeproduceerde mortels zijn eenvoudig online te bestellen via onze webshop

SNELBETON

Betonmortel van eigen receptuur

Binnen MPG produceren wij twee soorten betonmortel: een sneldrogende betonmortel en een industrieel vervaardigde betonmortel (C20/25). Beide mortels zijn ontwikkeld in ons moderne laboratorium in Heijen.

In onze betonmortels maken wij gebruik van een hoge kwaliteit portlandcement en voegen wij enkel hulp- en vulstoffen toe die de verwerkbaarheid ten goede komen. De sneldrogende variant is uitermate geschikt voor het vastzetten van palen en hekwerken, terwijl de industrieel vervaardige variant veelal wordt gebruikt voor het maken van kleine fundaties en vloeren. De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid die wordt besteld.

Slider-beton

Hoogwaardige kwaliteit

Koop direct van producent

Snelle levering door heel NL

TEGELLIJM

Nederlandse tegellijm producent

MPG is de eerste Nederlandse tegellijm producent die haar tegellijmen direct online verkoopt aan de tegelzetter. Dit zorgt ervoor dat het voor ons mogelijk is om de tegellijmen tegen aantrekkelijke prijzen aan te bieden.

Daarnaast wordt de kwaliteit van onze tegellijmen gewaarborgd in ons moderne laboratorium en betreden we de markt pas met een nieuwe lijm als we verzekerd zijn van een goede receptuur. Momenteel beschikt ons assortiment over de meest gebruikte tegelijmsoorten zoals de universele en flexibele variant. Verder zijn we nog volop in ontwikkeling om lichtgewicht, superflex en sneldrogende tegellijmen te gaan produceren.

Cementgebonden mortels

SPECIALS

header-chape

Mortels op maat

Heb je andere mortels nodig dan standaard in ons assortiment zit? Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Duurzame constructie

Oplossingen op maat

Gereduceerde bouwkosten

Robuste technologie

Eenvoudig inzetbaar