• Home
  • Over ons
  • Downloads
  • Contact

OVER ONS

Heb je een vraag op het gebied van cement, gietvloeren, vulstoffen, additieven, mortels of deco-beton? Aarzel niet en contacteer ons! We denken graag mee.

MPG is in 2013 ontstaan uit een samenwerking tussen AVG en Mobigroep BV. Waar Mobigroep zich specialiseert in cement, scheepstransport en menginstallaties voor infrastructurele werken, is AVG actief in de transport- en bouwstoffensector, infra en explosievenopruiming. Twee veelzijdige bedrijven die in 2013 een gezamenlijke behoefte hadden aan een menginstallatie voor droge poeders en mortels. Hieruit is MPG BV ontstaan.

MPG is zo’n 10 jaar geleden begonnen aan het bouwen van een groot silopark. Nadat dit silopark enkele jaren heeft gediend als overslagstation, werd deze uitgebreid met een menginstallatie. Door het toevoegen van een menginstallatie aan het silopark was het mogelijk voor MPG om producten zelf te gaan ontwikkelen en produceren.

Met cement als hoofdcomponent werden verschillende producten voor de infra en ruwbouw in de markt gezet en waar nodig mobiele silo’s meegeleverd om wachttijden op de bouw te verkleinen. Deze mobiele silo’s staan tevens door heel Nederland verspreid als afhaalstation voor kleinere afnemers.

Aangezien er meerdere raakvlakken zijn met deze activiteiten en de afbouwsector waar veel technische mortels gebruikt worden, is er door MPG geïnvesteerd in een bedrijfshal, afzakinstallatie en modern laboratorium voor productontwikkeling en kwaliteitscontrole. Deze technische mortels worden door MPG online verkocht onder de naam MPG Mortel BV

“De menginstallatie zorgde ervoor dat we zelf producten konden gaan ontwikkelen en produceren.” 


Sinds 1 juli 2021 is MPG zich gaan toeleggen op de markt van hulp- en vulstoffen ten behoeve van de betonmortelindustrie. Deze nieuwe activiteit sluit naadloos aan op de behoefte van onze bestaande klantenkringen en biedt tevens perspectief aan markt- en applicatieontwikkelingen ten aanzien van de producten welke medio 2022 uit de MPG maalfabriek beschikbaar komen. De markt van hulp- en vulstoffen wordt bediend door MPG Solutions BV.

Eigen transport

We beschikken over een eigen tank-, bulk- en bakwagen om onze klanten zo snel mogelijk van de juiste producten te kunnen voorzien.

Hoogste kwaliteit

Wij produceren veel van onze producten zelf, waardoor we garant kunnen staan voor de kwaliteit. Daarnaast selecteren we onze leveranciers met uiterste zorg.

Persoonlijk contact

Wat ons betreft is persoonlijk contact de basis. Onze lijnen binnen MPG zijn kort, waardoor vragen direct bij ons terecht komen.

Heb je een vraag op het gebied van cement, gietvloeren, vulstoffen, additieven, mortels of deco-beton? 
Aarzel niet en contacteer ons! We denken graag mee.

MPG is exclusieve distributeur van CHRYSO®

CHRYSO is een wereldspeler in bouwchemicaliën en ontwikkelt innovatie oplossingen en diensten voor duurzaam bouwen. CHRYSO biedt producten voor cement, beton, chape, decoratief beton, constructiesystemen en industriële toepassingen. Alle ontwikkelingen zijn gericht op het verbeteren van betonprestaties, productie, verwerkbaarheid, esthetiek en duurzaamheid.

MPG Solutions verzorgt een uitgebreide reeks innovatieve oplossingen van CHRYSO voor stortklaar en prefab beton.

Cemexa Technologies, de leider op het gebied van vloeibare cementdekvloeren, ontwikkelt additieven en brengt steeds innovatievere procédés op de markt die profiteren van de door het CSTB uitgebrachte technische adviezen.

Dankzij onze exclusieve antikrimptechnologie kunnen wij onze klanten in Frankrijk en daarbuiten de meest doeltreffende en betrouwbare vloeibare dekvloeren op de markt aanbieden.

Onze producten Cemfloor en Cemfloor Mobi dekken alle behoeften van de markt voor betoncentrales, mobiele betoncentrales en silo’s met twee kamers.