OVER ONS

Van een bescheiden aantal silo's tot een uitgebreid silopark met menginstallatie: MPG's toewijding aan innovatie en klantgerichte oplossingen blijft de kern van onze missie. Ontdek hoe we onze recente focus op cement en vulstoffen voor de bouwsector voortdurend versterken.

Hoe het allemaal begon…

MPG is in 2013 ontstaan uit een samenwerking tussen AVG en Mobigroep BV. Waar Mobigroep zich specialiseert in cement, scheepstransport en menginstallaties voor infrastructurele werken, is AVG actief in de transport- en bouwstoffensector, infra en explosievenopruiming. Twee veelzijdige bedrijven die in 2013 een gezamenlijke behoefte hadden aan een menginstallatie voor droge poeders en mortels. Hieruit is MPG BV ontstaan.

MPG is zo’n 10 jaar geleden begonnen aan het bouwen van een groot silopark. Nadat dit silopark enkele jaren heeft gediend als overslagstation, werd deze uitgebreid met een menginstallatie. Door het toevoegen van een menginstallatie aan het silopark was het mogelijk voor MPG om producten zelf te gaan ontwikkelen en produceren.

Met cement als hoofdcomponent werden verschillende producten voor de infra en ruwbouw in de markt gezet en waar nodig mobiele silo’s meegeleverd om wachttijden op de bouw te verkleinen. Deze mobiele silo’s staan tevens door heel Nederland verspreid als afhaalstation voor kleinere afnemers.

“De menginstallatie zorgde ervoor dat we zelf producten konden ontwikkelen en produceren.” 


Sinds 1 juli 2021 is MPG zich gaan toeleggen op de markt van hulp- en vulstoffen ten behoeve van de betonmortelindustrie. Deze nieuwe activiteit sluit naadloos aan op de behoefte van onze bestaande klantenkringen en biedt tevens perspectief aan markt- en applicatieontwikkelingen ten aanzien van de producten welke medio 2024 uit de MPG maalfabriek beschikbaar komen. De markt van hulp- en vulstoffen wordt bediend door MPG Solutions BV.

Eigen transport

We beschikken over eigen transport om onze klanten zo snel mogelijk van de juiste producten te kunnen voorzien

Hoogste kwaliteit

Wij produceren veel van onze producten zelf, waardoor we garant kunnen staan voor de kwaliteit

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact stelt ons in staat te voldoen aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten

Heb je een vraag op het gebied van cement, bindmiddelen of vulstoffen? 
We denken graag mee!